Ίδρυση σχολής Ιστιοσανίδας (Windsurf) από τον «ΙΑΣΩΝ»

Ίδρυση σχολής  Ιστιοσανίδας (Windsurf) από τον «ΙΑΣΩΝ»

Στην Πάτρα ο ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα, προχώρησε στην ίδρυση τμήματος Ιστιοσανίδας (Windsurfing). Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Το windsurf εντάσεται στα ιστιοπλοϊκά αγωνίσματα τριγώνου. Μικροί αθλητές καθώς και οι ενήλικες μπορούν να μετέχουν στις ακαδημίες και τις σχολές του ομίλου. Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο προπονητής του ομίλου και με πάρα πολλά χρόνια

sports.ert.gr.


Ίδρυση σχολής  Ιστιοσανίδας (Windsurf) από τον «ΙΑΣΩΝ»

Στην Πάτρα ο ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ, κάνοντας ακόμα ένα σημαντικό βήμα, προχώρησε στην ίδρυση τμήματος Ιστιοσανίδας (Windsurfing).

Όπως αναφέρει ο σύλλογος: «Το windsurf εντάσεται στα ιστιοπλοϊκά αγωνίσματα τριγώνου. Μικροί αθλητές καθώς και οι ενήλικες μπορούν να μετέχουν στις ακαδημίες και τις σχολές του ομίλου.

Υπεύθυνος του τμήματος είναι ο προπονητής του ομίλου και με πάρα πολλά χρόνια εμπειρίας στην εκμάθηση Ιστιοσανίδας, προπονητής ιστιοπλοϊας τριγώνου της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, Αναστάσιος Παπαδημητρίου.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά στο 6977973103 (Τάσος Παπαδημητρίου), με email στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή να έρθουν στα γραφεία του ομίλου στην πρώην πλαζ του ΕΟΤ του Δήμου Πατρών (ΣΚ 1030-1330).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των νέων αθλητών είναι να γνωρίζουν κολύμβηση καθώς και η προσκόμιση ατομικού δελτίου υγείας».

sports.ert.gr.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ERTgrval m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Ασφάλειες Γεωργιάδης - HG Brokers SA
Galaxy Hotel
Tzimas Home Accessories
Τάτσης Άγγελος - Τζίμα Αριστέα - Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο

VIDEOS