Αποτελείωσε τον ΠΑΣ η διαιτησία με ακυρωθέν γκολ!

Τρία στα τρία ο διαιτητής Παπαδόπουλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ακυρωθέντα γκολ και δυστυχώς αυτήν τη φορά ίσως να ήταν και η φαρμακερή, αφού τα αποτελέσματα ΟΦΗ και ΑΕΛ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον των «κυανόλευκων» στην κατηγορία. Η φάση του 47’ με τον Κρίζμαν να πετυχαίνει γκολ από κανονική θέση και τον β’ βοηθό Πάτρα να σηκώνει σημαιάκι, ήταν η φάση που θα σχολιαστεί εκτενώς σήμερα, καθώς κρίνει μία κατηγορία και όχι απλώς ένα αποτέλεσμα. Με διαιτητή Παπαδόπουλο έχουν ακυρωθεί κι άλλα γκολ του ΠΑΣ στο παρελθόν, του Γιάκου με τον Λεβαδειακό τον Νοέμβριο του 2016 (0-0) και του Μανθάτη πέρυσι τον Ιανουάριο με τον [...]

Τρία στα τρία ο διαιτητής Παπαδόπουλος με τον ΠΑΣ Γιάννινα σε ακυρωθέντα γκολ και δυστυχώς αυτήν τη φορά ίσως να ήταν και η φαρμακερή, αφού τα αποτελέσματα ΟΦΗ και ΑΕΛ δεν αφήνουν πολλά περιθώρια αισιοδοξίας για το μέλλον των «κυανόλευκων» στην κατηγορία. Η φάση του 47’ με τον Κρίζμαν να πετυχαίνει γκολ από κανονική θέση και τον β’ βοηθό Πάτρα να σηκώνει σημαιάκι, ήταν η φάση που θα σχολιαστεί εκτενώς σήμερα, καθώς κρίνει μία κατηγορία και όχι απλώς ένα αποτέλεσμα.

Με διαιτητή Παπαδόπουλο έχουν ακυρωθεί κι άλλα γκολ του ΠΑΣ στο παρελθόν, του Γιάκου με τον Λεβαδειακό τον Νοέμβριο του 2016 (0-0) και του Μανθάτη πέρυσι τον Ιανουάριο με τον Απόλλωνα στα Γιάννενα (0-1).

Κι ενώ η διαιτησία έπαιξε τον ύποπτο ρόλο της, δυστυχώς ο ΠΑΣ δεν κατάφερε να τη νικήσει κι αυτή, παρότι είχε καλές φάσεις στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάνο να είναι ο μοιραίος παίκτης. Έτσι το 0-0 αφήνει πλέον τον ΠΑΣ στην 14η θέση της βαθμολογίας, που οδηγεί απευθείας στη Super League 2.

Σε λίγο περισσότερα…


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: SUPER-FM.gr+ Σας ενδιαφερουν...

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS