ΤΩΡΑ - Γυναίκα απειλεί να αυτοκτονήσει

Mία νεαρή γυναίκα απειλεί να βάλει τέλος στη ζωή της, έχοντας ανέβει στην ταράτσα πολυκατοικίας στη συμβολή της "Αίγλης" με την Ν. Ζέρβα. Επί τόπου βρίσκονται διαπραγματευτές της ΕΛ. ΑΣ. και κλιμάκιο της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με τους πρώτους να επιχειρούν να την πείσουν ώστε να μην κάνει πράξη την απειλή της.

  • Εμφανίσεις: 32

Καταργείται το στρατοδικείο Ιωαννίνων

Κι ενώ το προεκλογικό κλίμα καλά κρατεί, αιφνιδιαστικά αποφασίστηκε η κατάργηση του στρατοδικείου - αεροδικείου - ναυτοδικείου Ιωαννίνων. Παρατίθεται ενδεικτικά και το ΦΕΚ με τη σχετική απόφαση.

  • Εμφανίσεις: 23

Εξιχνιάστηκε κλοπή τέσσερα χρόνια μετά

Εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας σε συνεργασία με το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών Άρτας, υπόθεση διάρρηξης - κλοπής σε φορτηγό αυτοκίνητο που έγινε στην Άρτα και σχηματίσθηκε σχετική δικογραφία σε βάρος δύο ατόμων, ηλικίας 18 και 25 ετών.


Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα και την κατάλληλη αξιοποίηση ευρημάτων, οι δύο δράστες, την 04-10-2015 στην Περιφερειακή Οδό Άρτας, διέρρηξαν φορτηγό, ιδιοκτησίας 59χρονου ημεδαπού, απ’ όπου αφαίρεσαν τσαντάκι το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Από την εφημερίδα «Πρωϊνά Νέα»

  • Εμφανίσεις: 22

Μεγάλη η συνεισφορά των εθελοντών στο Run Greece

Ως μία επιτυχημένη διοργάνωση περνά στην ιστορία ο αγώνας Run Greece που έγινε την Κυριακή στην πόλη. Η διοργάνωση που έχει γίνει θεσμός πλέον είχε την συμμετοχή 3000 ατόμων σε όλες τις κατηγορίες αποδεικνύοντας ότι η πόλη των Ιωαννίνων και η Ήπειρος έχει αγκαλιάσει αυτό το θεσμό .


Διοργανωτές ήταν η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Ηπείρου με την Περιφέρεια και τον Δήμο Ιωαννιτών με την συνδρομή όλων των χορηγών με τοπικούς χορηγούς το «Ζαγόρι» (φυσικό μεταλλικό νερό ) και τον Κυπριακό Οργανισμό Τουρισμού. Πολύτιμη ήταν η συνεισφορά όλων των εθελοντών που έφτασαν τα 250 άτομα και όλων των φορέων και

  • Εμφανίσεις: 44

val m amo

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

VIDEOS